Personelimiz Gücümüz.
Tesisimizde Türk Gıda Kodeksinde belirlenen yasal şartlar başta olmak üzere öncelikli olarak tüm müşterilerimizin güvenilir gıda tüketmeleri amacıyla İyi Üretim ve İyi Hijyen uygulamaları başta olmak üzere Gıda Güvenliği Yönetim Sistem Standardının gereklilikleri oluşturulmuş, bu gereklilikleri etkin ve bire bir uygulayan bir firmadır.
Öncelikli olarak müşterilerimizin Güvenilir Gıda Tüketmeleri felsefesini benimsemiş olan kuruluşumuzda belirlenen bu felsefenin desteklenmesine yönelik olarak Türk Gıda Kodeksi Yasal Şartları ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Standardı şartlarını oluşturmuş ve uzun yıllardır ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistem Standardı belgesine sahip olarak müşterileri gözünde gerekli güvenilirliği sağlamıştır. Firmamızda ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistem Standardı dahilinde oluşturulan HACCP Prosedürleri ve Talimatları, uygulamaları yansıtacak şekilde oluşturulmuştur.Böylece yapılan çalışmalar sonucunda Ürün ve Müşteri Güvenliğinin sağlanması amacına yönelik kontrol noktaları belirlenmiş, bu kontrol noktaları en hassas şekilde etkin yöntemlerle izlenerek yapılan ölçümler sonucunda ürünün uygunluğu sağlanmıştır.
Gıda Mühendisleri ve Gıda Teknikerlerimiz, üretimimizin  tüm süreçlerini  kontrol eden, gereken analizleri yapan ve  kayıt altına alan, tüm süreci yöneterek güvenli gıda üretmemizi sağlayan teknik kadromuzdur.
Satın aldığımız ham maddelerin türlerine göre depolanması ve muhafaza edilmesi için ayrı bölümler oluşturulmuştur.
Soğuk hava depolarımız buna uygun düzenlenmiştir. Sıcaklık ölçümleri düzenli olarak kontrol edilip kayıt altına alınmaktadır. Kayra Catering olarak önceliğimiz, tedarik edilen ürünlerin her zaman güvenilir, kalite standartlarında ve hijyenik koşullarda üretilmiş olmasıdır. Et ürünlerinden, sebzelere, süt ürünlerinden, baklagillere, en doğru tercihlerle, 20 yıldır en iyilerin peşindeyiz.

Hijyen önceliğimiz

Hijyen, işimizin başından sonuna kadar birbirinden ayrılmayan işlem zinciridir.Üretim alanımızın alt yapısı bu hijyen zincirini devam ettirecek şekilde tasarlanmış olup buna uygun bölümlere ayrılmıştır. Üretilmeye hazır hale gelen gıdalarımız İYİ ÜRETİM UYGULAMaLARI ve İYİ HİJYEN UYGULAMALARI BİLGİSİNE SAHİP PERSONELİMİZİN hijyenik elleri ile buluşup  güvenli gıda olma yolunda hızla ilerler.
Üretim personelimizin kişisel hijyen kontrolleri  düzenli  olarak kontrol edilir.Bunun yanında çok yönlü sağlık kontrolü de düzenli olarak yapılır. Firma içinde çalışan Gıda Mühendislerimiz, Gıda Güvenliği Baş Denetçisi özelliğine sahip danışman ve eğitimcilerin iş başlangıcında ve sonrasında, etkin  olarak vermiş oldukları hijyen eğitimleri işimizin önemli bir parçasıdır. Bunun yanı sıra  temizlik ürünlerini temin ettiğimiz tedarikçilerimiz tarafından verilen uygulamalı hijyen seminerleri,çalışanlarımızın kişisel hijyen kuralları hakkında bilinçlenmelerini ve gıda güvenliği zinciri içerisinde etkin rol almalarını sağlar.

Kalite vazgeçilmezimiz.

Kuruluşumuz çalışanları ve üst yönetimi ürün kalitesinin ve güvenilirliğinin öncelikli olarak tedarikçiden başladığının bilincinde olup satın almış olduğumuz tüm hammadde ve yardımcı malzemelerin Türk Gıda Kodeksinde  ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Standardı şartlarına uygun olması gerektiğinin farkındalığına sahiptir. Kuruluşumuz kaliteli ve güvenilir ürünler üretebilmek için gerek alt yapısal faliyetlerini, gerekse belirlemiş olduğu iyi üretim uygulamaları faaliyetlerini yaşam felsefesi olarak belirlemiştir.  Bu çalışmalar, Kalite ve Gıda Güvenliği Politikamıza ayna oluşturmuş ve buna bağlı olarak; insana ve doğaya saygılı, çevreye zarar vermeden üretim yapan bir sistem haline dönüştürmüştür.

Gücümüzü yetkin ve başarılı insan kaynağımızdan alırız. Çalışanlarımıza gerekli ve mümkün olan tüm eğitim ve gelişim imkânlarını sunarak, çalışma koşullarımızı hep daha iyiye götürerek dinamik ve sürekli gelişen organizasyon olmak, kurumsal hedeflerimize ulaşmak yolundaki en büyük dayanağımızdır. Eğitim ve gelişim çalışmalarının amacı çalışanların mesleki ve kişisel gelişimlerine yardımcı olmaktır.

Tüm faaliyet, işlem ve ilişkilerimizde eşitlikçi, adil davranmak önemli ve vazgeçilmez değerlerimizdir. Birbirimize adil ve saygılı davranır; din, dil, ırk, cinsiyet ve benzeri özelliklere dayanarak ayrımcı davranışlarda bulunmayız. Çalışanlarımız, KAYRA YEMEK ailesinin birer üyesidir. Ekip bilincini önde tutmak ve elde edilen tüm başarıların ekip olarak paylaşılmasını benimsemek esastır.

Bir gıda işletmesinde gıda güvenliğinin kapsadığı süreçler temel olarak, satınalma, depolama, üretim, satış-servis olmak üzere dört başlıkla toplanmaktadır. Bunlardan ilki satınalma sürecidir. İşletmede sunulan ürünlerin güvenli ve hijyenik olabilmesinin temel koşulu, hammaddenin güvenli tedarikçilerden temin edilmesidir. Aksi takdirde güvenli tedarikçilerden temin edilmeyen hammaddeleri kullanarak doğru ürüne ulaşmak mümkün olmayacaktır. Bu amaçla işletmemiz en ucuz, hep ucuz anlayışından ziyade; etkin bir tedarikçi performans sistemi kurarak doğru ürünü doğru fiyata alma politikasıdır.