Personelimiz Gücümüz.
Tesisimizde, Türk Gıda Kodeksinde belirlenen yasal şartlar başta olmak üzere iyi üretim ve iyi hijyen uygulamaları yapılmaktadır. Gıda Güvenliği Yönetimi standardının tüm gereklilikleri oluşturulmuştur. Müşterilerimizin güvenilir gıda tüketmeleri amacıyla bu gereklilikler bire bir uygulanmaktadır.
Öncelikli olarak müşterilerimizin Güvenilir Gıda Tüketmeleri felsefesi benimsemiş , bu felsefenin desteklenmesine yönelik, Türk Gıda Kodeksi Yasal Şartları ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Standardı şartları oluşturulmuştur. Firmamızda ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistem Standardı dahilinde oluşturulan HACCP Prosedürleri ve Talimatları, uygulamaları yansıtacak şekilde oluşturulmuştur. Ürün ve Müşteri Güvenliğinin sağlanması amacına yönelik kontrol noktaları belirlenmiş, bu kontrol noktaları en hassas ve etkin yöntemler ile izlenmektedir. Yapılan ölçümler sonucunda ürünün uygunluğu sağlanmaktadır.